SWBP - Specialny Wydział Bezpieczeństwa Publicznego Klan SAMP-a
Mozę być problem bo np.wszyscy będą chcieli być w grupie trzeciej a nikt w 1i2(pisze przykładowo)więc jakby był ten problem to najlepiej będzie że np.ci co pisali że dobrze jeżdża itp. to do pierwszej.Albo według rang
Przykład :
posterunkowy -kapral grupa pierwsza
Też dobry pomysł. Przydzielał by dowódca lub najstarszy stopniem(zastępca mój)
No właśnie te 2 propozycje są najpoważniejsze
Lepiej jak te same bo w walce łatwiej rozpoznać
To skiny policji LS i SF bo podobne są bardzo
Moderator
Hmm, Lolok dobrze mówi. Znając życie każdy polazł by do grupy 3 a w 1 i 2 były by pewnie tylko po 2 osoby. Poza tym dałbym może jeszcze 4 grupę, np. zajmującą się ochroną, transportem itd.
Mamy 16 rang, można by to było podzielić tak.
Posterunkowy-0
Starszy posterunkowy-10
Sierżant-50
Starszy sierżant-60
Sierżant sztabowy-75
Aspirant-120
Starszy aspirant-150
Aspirant sztabowy-175
Podkomisarz-200
Komisarz-225
Nadkomisarz-250
Podinspektor-275
Młodszy inspektor-300
Inspektor-325
Nadinspektor-375
Generalny inspektor-425
niebiescy czyli "moja" grupa 4, byli by to nowicjusze, który nabijali by na tym trochę lv
żółci czyli grupa 1, bo byli by już bardziej doświadczeni
czerwoni czyli grupa 2, gdyż mieli by oni wysokie lv, dużo pieniędzy, dzięki czemu mogli by kupować dużo broni itd.
biali, najbardziej doświadczeni (ewentualnie dowódcy pozostałych oddziałów), największe lv, itd.
tylko że to by była punktacja według gry
a tak według regulaminu na forum
Nasi dowódcy wybierali by kto dołączy do jakiej grupy(oczywiście sami muszą mieć wysokie stanowiska), a po pewnym czasie, jak by mieli większe pozycje to przenosimy ich np z grupy 4 do 1, z 1 do 2, potem do 3 bo byli by najlepsi.
Co wy na to?
Ja automatycznie idę do grupy białych. Albo podzielić wszystkich według Killów Deadów i Ratia
Moderator
A co myślicie o grupie 4?
Jest pewien problem o to chodzi że ktoś baardzo aktywny by mógł awansować do 2 grupy
Moderator
Trzeba by było zrobić ankietę kto ma być szefem danej grupy. Tak by było najbardziej sprawiedliwie,
Ale wydaje mi się, że głosował by na siebie.